kivoja leluja lapsille edullisesti ja vaivattomasti


Olemme leluverkkokauppa, josta löytyvät lahjat lasten lempihahmojen teemalla. Verkkokaupassamme on myös maan paras Ryhmä Hau tuotevalikoima. Lelujen lisäksi meiltä löytyvät esimerkiksi lasten pussilakanat, pyyheliinat ja peitot.

Missiomme on tuottaa kaikille lapsille iloa lelujen ja leikkimisen avulla. Niiden hyvä laatu ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Lelut myös kehittävät lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja. 

Meiltä on helppo tilata ja asiat sujuvat mutkattomasti. Tyytyväisyystakuu 30 vrk ja turvalliset Paytrail maksutavat. 

Lasten24.fi verkkokauppa on luotettava ja reilu Nurmijärveläinen yritys nimeltään Nomita Oy (perustettu 2014), kauppiaana toimii Timo Kopra, jolla on yrittäjäkokemusta jo vuodesta 2004. Meillä on jo yli 10.000 tyytyväistä asiakasta, liity sinäkin joukkoon. Sijaitsemme lähellä Espoon ja Vantaan rajoja ja meiltä onkin helppo myös noutaa netissä tehtyjä tilauksia. Meillä ei ole myymälää.

info@lasten24.fi (kysymyksiin vastaamme usein jo tunneissa ja monesti myös viikonloppuisin).

Soita ihmeessä jos mieleen tulee kysyttävää, 0505420065 (puhelinpalvelu arkisin 9-16).

Nopeat toimitukset koko Suomeen ( ei Ahvenanmaa) 1-4 arkipäivässä Postin paketteina. 

Tavoitteenamme on kasvaa markkinoita nopeammin myymällä tuotteet ketjuliikkeitä edullisemmin ja tarjoamalla asiakkaille laadukkaita merkkituotteita. Myymme vain omassa varastossamme olevia tuotteita. Olemme pieni ja oikea lelukauppa, mutta toimimme vain verkossa.