Tuotteet‪» Hevoslelut‪»

Schleich Suuri hevoskilpailu 42338

Schleich Suuri hevoskilpailu 42338

Schleich Suuri hevoskilpailu 42338
Schleich Suuri hevoskilpailu 42338

Hinta
84.90+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Heti omasta varastosta
Tilauskoodi
42338Palautusoikeus 30 vrk Lähetämme tilaukset arkisin 24h kuluessa Toimituskulut 5,90 €, yli 99 € tilaukset 0 €


Saatavuus
Varastossa.

Tuotteen kuvaus

Suuri hevoskilpailu on alkanut! Vain nopein ratsastaja, joka tekee vähiten virheitä, pääsee lopuksi voittajan korokkeelle. Voittaja saa upean pokaalin ja hevonen saa voittajan seppeleen. Suuri palkintokoroke on 34 cm leveä, shown esteitä voi myös muunnella.

Hevosshow on suuri haaste hevosille ja ratsastajille. Paksu kivimuuri vaatii heidän täyden keskittymisensä. Mutta myös iso vesieste on hankala: monet hevoset ovat arastelleen kimaltavaa vettä. Ratsastajille puolestaan puomien ja lankkujen yli hyppäämisessä on pelottavaa niiden korkeus. Ratsastajien on pysyttävä rauhallisina, eikä yhtään puomia saa pudota – ja, tietenkin, heidän on oltava nopeampia kuin kilpailijoiden. Rata voidaan järjestää monin eri tavoin lukuisilla esteillä, lipuilla, puilla ja merkinnöillä.


Katso myösTuotemerkki

Blogi

Uutistulva

Tämä on Lasten24.fi sivuston päivittyvä uutispalsta blogina. Kirjoitamme lyhyitä uutisia (uusin juttu ylimpänä) päivän tapahtumista tai ihan mitä sattuu mieleen juolahtamaan. Vuosi 2022 Olemme kenties Suomen pienin Lego kauppa. Miksi näin, kun taannoin saimme valmistajan...