Tuotteet‪» Hevoslelut‪»

Schleich Hevostalli 42195

Schleich Hevostalli 42195

Schleich Hevostalli 42195

Hinta
115.00+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Heti omasta varastosta
Tilauskoodi
42195Palautusoikeus 30 vrk Lähetämme tilaukset arkisin 24h kuluessa Toimituskulut 5,90 €, yli 99 € tilaukset 0 €


Saatavuus
Varastossa.

Tuotteen kuvaus

Schleich talli, ratsastajia ja hevosia. Tänään on upea päivä talleilla. Aurinko paistaa ja hevoset laiduntavat rauhallisesti aitauksessa. Tallit sijaitsevat idyllisessä paikassa metsän reunassa, kukat kukkivat niityillä ja kukkalaatikoissa talleilla. Sarah palaa ratsastuslenkiltään Mayan, mustangitammansa kanssa.

Sarah on juuri kokeillut uutta satulaa – ja se istuu täydellisesti. Nyt hän harjaa rakkaan hevosensa ja antaa sille tuoretta ruokaa ja olkia. Lopuksi Sarah aikoo vielä halailla pikaisesti pienen mustangivarsan kanssa ennen kotiin lähtöä pitkän, upean tallipäivän jälkeen.

  • Katettu aitaus muuttuu avoimeksi ratsastushalliksi
  • Liikkuvat kattoikkunat
  • Ilmainen toimitus vähintään 99 € tilauksiin.

Mitat: 57 x 14 x 38 cm (L x S x K).

Schleichin hahmot ovat muovista valmistettuja, kestäviä ja aidon näköisiä figuureja. Tuotteista ei lähde irtoavia osia ja ne pysyvät pystyssä ilman tukea. Scleichit eivät sisällä PVC:tä tai pehmentimiä. Schleich -tuotteet ovat saaneet niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa suuren suosion.

Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!


Katso myös

Schleich Talli 42344
 
Schleich Talli 42344
119.00 €
(1)
Heti omasta varastosta


Tuotemerkki

Blogi

Uutistulva

Tämä on Lasten24.fi sivuston päivittyvä uutispalsta blogina. Kirjoitamme lyhyitä uutisia (uusin juttu ylimpänä) päivän tapahtumista tai ihan mitä sattuu mieleen juolahtamaan. Vuosi 2022 Olemme kenties Suomen pienin Lego kauppa. Miksi näin, kun taannoin saimme valmistajan...