Tuotteet‪» Nuket‪»

LOL Surprise Lentokone

LOL Surprise lentokone

LOL Surprise lentokone
LOL Surprise lentokone
LOL Surprise lentokone

Hinta
79,99+ toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Heti omasta varastosta
Tilauskoodi
576051EUC
20.12 mennessä tilatut ehtivät jouluksi perille. Supernettohinta. Toimituskulut 5,90 €.

Saatavuus
Varastossa

Tuotteen kuvaus

Mahtava jättikokoinen 66 cm LOL Surprise lentokone OMG teemalla. Pakkaus ei sisällä nukkeja, mutta kaikkea muuta mukaviin leikkeihin.

L.O.L. Surprise O.M.G. 4-in-1 Plane

 
Esittelyssä L.O.L. Surprise O.M.G 4-in-1 lentokone - hauska ja jännittävä lelulentokone pienimmille! Tämä upea nukenlelu sopii 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja se tarjoaa varmasti tuntikausia mielikuvituksellista leikkihupia!

Tässä uskomattomassa lentokoneessa on neljä ainutlaatuista tilaa: nukkekoti, lentokone, leikkiväline ja muotirata! Ensimmäinen tila muuttaa lentokoneen mahtavaksi nukkekodiksi, jossa lapsesi voi käyttää mielikuvitustaan luodakseen erilaisia tarinoita nukkiensa kanssa.

Toisessa tilassa he voivat lentää ympäriinsä ikiomalla lentokoneella - aivan kuin oikea lentäjä! Kolmas tila muuttaa lentokoneen interaktiiviseksi leikkivälineeksi, jossa lapset voivat nauttia kaikenlaisesta toiminnasta, kuten pukeutumisleikeistä. Neljännessä tilassa lapsesi voi ryhtyä muotisuunnittelijaksi, kun hän patsastelee omalla kiitoradallaan kaikkien suosikki L.O.L Surprise -nukkiensa kanssa!

L.O.L Surprise O.M.G 4-in-1 -lentokoneen mukana tulee 50 tarviketta, jotka viihdyttävät lastasi tuntikausia!


Osta nyt upea LOL Surprise lentokone lahjaksi Katso myösTuotemerkki

LOL Surprise
LOL Surprise
7 tuotetta