Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

CamareloParhaat yhdistelmävaunut


Yhdistelmävaunut, jotka tunnetaan myös lastenvaunuina, ovat yksi tärkeimmistä vauvan varusteista, kun pikkuinen saapuu perheeseen. Ne ovat loistavat vastasyntyneen kanssa liikkumiseen, mutta ne sopivat myös täydellisesti ulos päiväunille ja ne voivat toimia jopa tilapäisenä pinnasänkynä, kun olet poissa kotoa. Markkinoilla on kuitenkin niin paljon erilaisia vaunuja, että voi olla vaikea tietää, mitkä vaunut sopivat juuri sinulle ja perheellesi.

Haluatko perinteiset lastenvaunut, jotka muistuttavat aikuisten rattaiden pienoismallia? Vai jotain modernimpaa, kuten muunneltava matkustusjärjestelmä? On jopa olemassa all-in-one-matkustusjärjestelmiä, joissa on turvaistuin, jalusta ja rattaat yhdessä. Koska vaihtoehtoja on niin paljon, on tärkeää tehdä hieman tutkimusta ennen ostoksen tekemistä.

Alkuun pääsemiseksi olemme koonneet luettelon asioista, jotka on otettava huomioon lastenvaunuja valitessa. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä perheellesi sopivien lastenvaunujen löytämiseksi, aina budjetista ja ominaisuuksista kokoon ja tyyliin:

Budjetti: Lastenvaunujen hinta vaihtelee jopa 1500 euroon asti. On tärkeää määrittää budjetti ennen kuin aloitat etsinnän, jotta et huku liian moniin vaihtoehtoihin. Muista, että halvemmissa malleissa ei välttämättä ole kaikkia kalliimpien mallien varusteita, mutta ne voivat silti hoitaa tehtävänsä erinomaisesti. Pelkästä tuotemerkistä ei ole järkevää maksaa useita satasia enemmän. Laatu ei lastenvaunuissa juuri koskaan nouse samassa suhteessa kuin hinta. Meillä voit pikkoa maksut myös osiin, jolloin hankinta ei hankaloita talouttasi.


lastenvaunut 3 in 1


Ominaisuudet: Ominaisuuksien osalta on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon. Onko vaunuissa esimerkiksi kunnon jousitus? Tämä on erityisen tärkeää, jos asut alueella, jossa jalkakäytävät ovat kuoppaisia, tai jos aiot tehdä maastokäyntejä rattaiden kanssa. Muita ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä, ovat säädettävä ohjaustanko (pidemmille tai lyhyemmille vanhemmille), säilytyskorit tai -taskut (vaippojen, pyyhkeiden, välipalojen jne. säilyttämistä varten), aurinkokatokset (suojaavat pikkuista haitallisilta UV-säteiltä) ja sadesuojat (pitävät lapsen kuivana epäsuotuisalla säällä). Koko: Vaunuja on kaiken kokoisia, suurista ja tilaa vievistä matkustusjärjestelmistä pieniin ja kevyisiin minivaunuihin. Jos kotonasi tai autossasi on vain vähän säilytystilaa, pienemmän mallin valitseminen voi olla paras vaihtoehto.Camarelo Lastenrattaat Elix sininen
 
Camarelo Lastenrattaat Elix sininen
199,00 €
Heti omasta varastosta
Camarelo Yhdistelmävaunut Sevilla harmaa
 
Camarelo Yhdistelmävaunut Sevilla harmaa
399,00 €
Heti omasta varastosta