Miksi ostaa lasten lelut ja lahjat verkkokaupasta?


by Lasten24.fi, 31.10.2022

lasten lelut ja lahjat


On monia syitä ostaa leluja verkosta. Ehkä yleisin syy on vaivattomuus. Voi olla vaikeaa löytää aikaa käydä monissa kaupoissa, varsinkin jos sinulla on muuta mielenkiintoisempaa tekemistä. Verkko-ostoksia voit tehdä milloin ja missä tahansa.
 
Google haun avulla löydät helposti juuri sen tietyn lelun nopeasti, kun taas myymälöistä et välttämättä ollenkaan tai kierrät jopa tunteja eri kaupoissa. Samalla haulla vertailet kätevästi lelujen hinnat, et varmaan halua maksaa niistä liikaa.
 
Lisäksi lelujen ostaminen verkosta on usein edullisempaa kuin kaupasta ostaminen. Verkkokauppiailla ei ole samoja yleiskustannuksia kuin kivijalkamyymälöissä, joten ne voivat siirtää säästöt asiakkailleen. Kokemustemme mukaan suurten kauppakeskusten hinnat ennen joulua ovat jopa yli 30 % kalliimmat kuin meidän oman verkkokaupan normaalihinnat. 

Toinen etu leluostoksilla verkossa on se, että sinulla on paljon laajempi valikoima, josta valita. Kun teet ostoksia kaupassa, voit valita vain sen, mitä kulloinkin hyllyssä on. Sinua ei rajoita se, mitä paikallisessa kaupassa on saatavilla.

Lelujen ostamisessa verkosta on tietysti myös haittoja. Yksi niistä on se, että et voi nähdä tai koskettaa lelua ennen sen ostamista. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää tehdä tutkimusta ennen ostoksen tekemistä. Varmista, että tiedät, mitä olet hankkimassa, ennen kuin klikkaat "osta nyt" painiketta. Me olemme ratkaisseet tämän ongelman reilulla 30 päivän palautusoikeudella, sinun ei tarvitse perustella palautusta mitenkään.

Toinen haittapuoli on se, että ostoksen saaminen voi kestää kauemmin, kun ostat leluja verkosta. Jos tarvitset lelun heti, voi olla parempi ostaa se kaupasta, jotta sinun ei tarvitse odottaa, että se lähetetään. Me lähetämme tilauksesi nopeasti, arkisin 24 h kuluessa.

Kaiken kaikkiaan lelujen ostamisessa verkosta on monia etuja ja vähän haittoja. On tärkeää punnita niitä huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Jos mukavuus ja edullinen hinta ovat tärkeimpiä asioita, lelujen ostaminen verkosta saattaa olla paras vaihtoehto.

Lasten lahjoja hankittaessa on usein vaikea löytää jotain, joka on sekä ikäkaudelle sopivaa että toivottua. Jos etsit lahjaa 3-6-vuotiaalle lapselle, suosittelemme seuraavia vaihtoehtoja.

1. Ryhmä Hau lelut ja lahjat (autot, figuurit, pehmolelut) tai pehmeät paketit (pyyhkeet, peitot, pussilakanat).

2. Nuket, Gabbyn Nukketalo, Barbie, LOL Surprise.

3. Pipsa Possu lelut ja lahjat.

Muista myös kysyä vanhemmilta mitä heillä on juuri nyt lahjalistalla, ettet osta vahingossa samaa lahjaa kuin joku muu.

Toinen neuvomme on hankkia tärkeät lahjat ajoissa. Joululahjat jo marraskuun aikana, sillä joulua lähetyttäessä valikoima on pienempi ja kauden halutuimmat lelut on myyty jo loppuun.

Olemme täällä valmiina juuri sinua varten.

Lasten24.fi lelukauppa