Uutistulva


by Lasten24.fi, 17.02.2022
Tämä on Lasten24.fi sivuston päivittyvä uutispalsta blogina. Kirjoitamme lyhyitä uutisia (uusin juttu ylimpänä) päivän tapahtumista tai ihan mitä sattuu mieleen juolahtamaan.Vuosi 2022

Olemme kenties Suomen pienin Lego kauppa. Miksi näin, kun taannoin saimme valmistajan hinnat, niin huomasimme että pienyritys saisi palikat halvemmalla suurista ketjuliikkeistä kuin suoraan Legolta. Todennäköisesti et haluaisi maksaa niistä meille paljoa enemmän kuin marketeille.   

Uusia Cobi tankkeja saapui varastoon 22.2, ne ovat juuri nyt ajankohtaisia sotaleluja. Laadukkaista eurooppalaisista rakennuspalikoista  kokoat upeat panssarivaunut ja lentokoneet. 

Eurooppalaisia laadukkaita lastenvaunuja erä nyt erikoishintaan. Ilmainen toimitus Postin noutopisteeseen tai nouto Nurmijärveltä. 

Vihdoinkin saamme viikolla 8 varastoon kauan odotettuja Aku Ankka pussilakanoita. Lähes kaikki lelu ja tekstiili tarjonta on Mikkiä tai Minniä ja Aku on valmistajilla unohdettu. 

Tällä viikolla helmikuussa on lähistöllä nähty susi. Ohjeistin poikaamme, että ei mene silittämään koulumatkalla huskya. Kettu pölli linnunruuat, jotka roikkuivat alaoksalla. Kärppä tuli pihalla metrin päähän.

Pihalintuja ovat olleet talitintit, närhet, mustarastaat, harakat ja joku outo tikka. Näin talvella eläimiä näkyy ihmeen paljon.

Jos haluatte auttaa pienyrittäjää, niin tehkää linkki www.lasten24.fi etusivulle keskustelupalstalta-sivustolta-blogista-somesta. Teemme täällä sivuston optimointia, jotta näkyisimme ensimmäisellä sivulla Googlen hakutuloksissa ja juuri linkitys on tosi haastavaa puuhaa.

Helmikuun uutuuksia on Cobi (tankit), Ryhmä Hau, Batman (leffa tulossa 4.3), Schleich (hevosia) tuotemerkeillä. 

Tammikuussa on tullut uusi Ryhmä Hau ritarit lelusarja, linna, lohikäärmeet, autot ja figuurit. Kesällä ilmestyy Hau kissat ja syksyllä rekka sarjat.

Monien lelujen tukkuhinnat nousivat 10-30 %. Pääsyyksi on kerrottu rahtihintojen nousu. Eikö kannattaisi jo siirtää tuotantoa Eurooppaan. Tuntuu kovin ihmeelliseltä, kun hinnat nousevat rajusti, mutta palkat eivät. Eipä sille ole mitään tehtävissä enää täällä toimitusketjun loppupäässä.