Blogi


by Lasten24.fi, 17.02.2022

Blogissa on kirjoituksia mielenkiintoisista aiheista. 


maailman parhaat ostoedut?

Kuulin kaveriltani tästä uudesta Sharing Club ostoyhteisöstä ja tutkittuani tarkkaan sen taustat ja sisällön, päätin rekisteröityä siihen itse mukaan. Voin lämpimästi suositella sitä myös sinulle, liity nyt mukaan ilmaiseksi tästä

SC:n perusajatus on koota yhteen tavallisia ihmisiä, joille yhteistyöyritykset tarjoavat mahdollisimman hyviä tarjouksia ja etuja. Näin siis jäsenet säästävät mm. päivittäistavara ostoksissaan.

Myyjät saavat lisää uusia asiakkaita ja antavat siitä hyvästä komission SC:lle edelleen jaettavaksi. Normaalisti tämä markkinointiraha menisi suuryrityksille, kuten esimerkiksi Googlelle. Nyt se sama summa jaetaankin paljon fiksummin, myyjän, ostajan sekä asiakashankkijan kesken.

Lisäksi jos jatkossa jaat SC:n kampanjoita esimerkiksi Facebookissa ja joku ostaa tuotteita, niin sinä saat siitä etuja myös itsellesi. 

Tässä vaiheessa tulee mukaan uusi toimintatapa. Lohkoketju-tokenit-pakotettu arvonnousu. Älä pelästy ehkä outoja termejä. Kyse on siitä, että saamasi edun arvo voi siis tulevaisuudessa kasvaa huikeasti. Näin ei tapahdu Plussapisteillä tai muilla bonuksilla. Tästä logiikasta on tehty asiaa selventävät videot yms. Kun olet rekisteröitynyt, niin pääset katsomaan niitä tarkemmin.

Vuonna 2023 Sharing Club on osittain rakenteilla ja vielä nyt on mahdollista lähteä mukaan perustajajäseneksi (maksullinen). Se taas tuo mukanaan aivan uusia etuja, niistä kerromme lisää kiinnostuneille. 

”Pena” sanoi ei kiitos tälle loistavalle tilaisuudelle, hän ei myöskään ollut kiinnostunut, miten tonnin polkupyöräostoksesta voi saada moninkertaisesti enemmän etuja. Penaa saattaa myöhemmin harmittaa kun ei käyttänyt ajoissa tilaisuuttaan hyväksi.   

Nyt on meneillään ohjelmiston ja taustayrityksen viimeistelyvaihe. Yhteistyöyritysten hankinta ja toiminnan laajentaminen useaan Euroopan maahan. Yhteisön taustalla toimii yksi Bootz.com verkkokaupan perustajista, sekä muita kovan luokan ammattilaisia eri maista.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oletko etsinyt lapselle nimikoituja lahjoja. Löysimme ihania tuotteita kotimaisesta You Name It verkkokaupasta. Kaupasta löytyy myös kivat häälahjat ja kaikkea muuta mielenkiintoista.

Sisältö ei ole yrityksemme toimittamaa ja emme ota sisällöstä mitään vastuuta.