KATSO RYHMÄ HAU LAHJOJEN VALINTAOPAS


by Lasten24.fi, 24.05.2021
Leluja verkkokaupasta
Lasten24.fi verkkokauppa on Ryhmä Hau eli Paw Patrol tuotteiden asiantuntija ja maamme johtavia tuotemerkin laajan valikoiman myyjiä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin sähköpostitse info@lasten24.fi 

Ryhmä Hau hahmot ovat erittäin suosittuja ja lasten on helppo samaistua niiden toimintaan. Ne ovat väkivallattomia ja suloisia.

Usein lahjan valitseminen aloitetaan lapsen Ryhmä Hau lempihahmosta, mitä uutta on tullut esimerkiksi Kajan tai Sampan teemalla. Monet lapset toivovat tietyn sarjan autoja tai pehmoleluja. Spin Master on suurin lelujen julkaisija. 

Peruslelujen lisäksi on olemassa erilaisia vaihtuvia teemoja tai erikoismalleja, kuten Sea Patrol, Mission Paw, Mighty Pups, Ultimate, Dino Rescue, Ritarit tai Paw Patrol elokuva (Movie).

Lelujen saatavuus vaihtelee voimakkaasti. Lokakuussa kauppamme valikoima on laajimmillaan, joulukuussa jo paljon pienempi ja alkuvuonna hyvin pieni. Suosittelemme tärkeiden lahjojen hankkimista itselle varastoon jo hyvissä ajoin ennen niiden tarvetta.

Jos olet hankkimassa lahjaa muille kuin omille lapsille, niin usein on hankalaa tietää mitä kaikkea saajalla jo on ennestään. Mahdollisen tuplalahja ongelman kanssa et ole yksin. Ratkaisu siihen on lahjakortti, jonka voit hankki helposti verkkokaupastamme ja määrätä itse sen summan. Näin saajaperhe voi itse valita taatusti mieluisen lahjan. Katso lahjakortti

Yleisimmät hahmot ovat:

Kissat

Kaja, Skye + Lilli ja Delores (klikkaamalla nimeä, näet kaikki hahmon lelut).

Halti, Everest

Samppa, Marshall

Vainu,  Chase

Rolle, Rubble

Riku, Ryder

Rekku, Rocky

Toma, Zuma

Valpas ja Rex, Tracker


RYHMÄ HAU ELOKUVA TUOTTEET

Ryhmä Hau elokuvan viralliset fanituotteet voit tilata helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. 17.9.2021 julkaistavassa Paw Patrol The Movie elokuvassa ovat mukana uudet hahmot Delores villakoira ja Lilli mäyräkoira. Leffan tuotteita ovat autot, pehmolelut, figuurit, pussilakanat, reppu ja muut tarvikkeet.
  

AUTOT JA AJONEUVOT

Ryhmä Hau autot voidaan jakaa eri ryhmiin:

Pikkuautot ovat metallirunkoisia, pituudeltaan noin 7 cm ja sopivat sarjan autoratoihin. Niitä voi hankkia joko yksitellen tai kuuden auton pakkauksessa. Erilaisia versioita pikkuautoista on monia ja lajitelma vaihtuu usein. Hintaluokka noin 7-8 €/kpl.

Perusautot, basic ajoneuvot ovat kaikkein suosituimpia. Niitä on valmistettu jo vuosia ja vaihtuvilla teemoilla. Materiaali on muovia ja pituudet 15 - 20 cm. Erikoismalleissa voi olla valot, äänet tai vetävät renkaat. Hintaluokka 20-30 €.   

Suuret ajoneuvot, joista suosituimpia ovat rekka. Lisäksi on suuri Sampan paloauto, Rollen työkone ja Vainun poliisiauto.

Muuntautuvat ajoneuvot ovat myös hauskoja vaihtoehtoja.   

Kauko-ohjattavia ovat Sampan paloauto ja Vainun poliisiauto tai moottoripyörä. 

PEHMOLELUT

Ryhmä Hau pehmolelut

Pehmoleluja ei voi olla koskaan liikaa ja ne ovat aina toivottuja lahjoja. Koot ovat unileluksi mainiot 12-18 cm, leikkeihin sopivat 24-28 cm ja suuret halattavat noin 37-50 cm. Hahmot ovat pääosin samat kuin autoissa, erikoismalleja ovat Mighty Pups ja Ultimate. Hintaluokka 15-25 €.

SUURET LELUT

Torneja ovat uudemmat noin 75 cm korkeat ja perinteinen pienempi vahtitorni eri muunnoksineen.

Suuret autot, lentokoneet ja autoradat ovat joulun ajan suosikkeja. Niiden valikoima vaihtelee.

PEHMEÄT PAKETIT

Pussilakanat ja aluslakanat ovat mukavia hyötylahjoja ja saavat usein nukkumaan menon sujumaan helpommin. Kokoja ovat 135x100 cm, 140x100 cm, 200x140 cm, 200x150 cm tai 210x150 cm. On tärkeää että varmistat saajalla olevan valmiina sopivan kokoisen peiton tai sen voi myös hankia erikseen. 

Pussilakanoiden saatavuus vaihtelee paljon, sillä tyypillisesti niitä valmistetaan vain yksi erä vuodessa/ malli. Materiaali on useimmiten luonnonkuitua eli puuvillaa. Hintaluokka 19-35 €.

Ryhmä Hau pussilakanat

Pyyheliinat ovat käytetyimpiä lahjatuotteita. Hauskalla kuvalla varustettu pyyhe tekee iltapesusta kivan tapahtuman. Puuvillainen pyyheliina imee hyvin vettä ja on miellyttävä ihoa vasten. Polyesteri taas ei ime paljoa vettä ja kuivuu nopeasti esimerkiksi harrastusten jälkeen. Hintaluokka 10-15 €.

Peitot ovat tarpeellisia lastentarvikkeita. Ryhmä Hau huovat ovat pehmeitä ja niitä on kahta kokoa. Noin 140x100 cm ja 200x150 cm. Ne voi myös laittaa sopivan kokoisen pussilakanan sisään. 

Saatavilla on myös makuupusseja, ne sopivat vaikka kyläilyyn, mökille tai mukaan matkalle. Koko on 140x70 cm.

Reput voidaan jakaa kokonsa puolesta 28-32 cm kerhoreppuihin tai 37-40 cm koulureppuihin. Päiväkotiin valitaan usein suurempi reppu, jota säilytetään naulakossa varavaatteiden kanssa.


LASTEN LELUKAUPPA: RYHMÄ HAU LELUT 2022

Ryhmä Hau Ritarit julkaistiin tammikuussa, hahmot esiintyvät lelusarjassa keskiaikaisissa ritariasuissa. Siihen sisältyvät tietysti linna, uudet autot, figuurit ja lohikäärmeet.

Kesällä julkaistaan jo ohjelmasta tutut kissahahmot figuureina ja pehmoleluina. Heillä on myös omat erikoisajoneuvot.

Syksyllä saapuvat upeat Ryhmä Hau rekat. Jokaisella kuudella pentuhahmolla on omanvärinen rekka, figuureilla ja pehmoleluilla on päässään rekkakuskin lippis.