KATSO RYHMÄ HAU LAHJOJEN VALINTAOPAS 2022


by Lasten24.fi, 3.10.2022
Ryhmä hau Lelut edullisesti verkkokaupasta
Lasten24.fi verkkokauppa on Ryhmä Hau eli Paw Patrol tuotteiden asiantuntija ja maamme johtavia tuotemerkin laajan valikoiman myyjiä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin sähköpostitse info@lasten24.fi 

Ryhmä Hau hahmot ovat erittäin suosittuja ja lasten on helppo samaistua niiden toimintaan. Ne ovat väkivallattomia ja suloisia.

Usein lahjan valitseminen aloitetaan lapsen Ryhmä Hau lempihahmosta, mitä uutta on tullut esimerkiksi Kajan tai Sampan teemalla. Monet lapset toivovat tietyn sarjan autoja tai pehmoleluja. Spin Master on suurin lelujen julkaisija. 

Peruslelujen lisäksi on olemassa erilaisia vaihtuvia teemoja tai erikoismalleja, kuten Sea Patrol, Mission Paw, Mighty Pups, Ultimate, Dino Rescue, Big Trucks, Knights tai Paw Patrol Elokuva ja Mahtielokuva lelut.

Lelujen saatavuus vaihtelee voimakkaasti. Lokakuussa kauppamme valikoima on laajimmillaan, joulukuussa jo paljon pienempi ja alkuvuonna hyvin pieni. Suosittelemme tärkeiden lahjojen hankkimista itselle varastoon jo hyvissä ajoin ennen niiden tarvetta.

Yleisimmät hahmot ovat:

Kissat

Kaja, Skye + Lilli ja Delores (klikkaamalla nimeä, näet kaikki hahmon lelut).

Halti, Everest

Samppa, Marshall

Vainu,  Chase

Rolle, Rubble

Riku, Ryder

Rekku, Rocky

Toma, Zuma

Valpas ja Rex, Tracker


RYHMÄ HAU ELOKUVA TUOTTEET

Ryhmä Hau Elokuvan ja Mahtielokuvan viralliset fanituotteet voit tilata helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. Paw Patrol The Movie ja Mighty Movie elokuvassa ovat mukana uudet hahmot Delores villakoira ja Lilli mäyräkoira. Leffan tuotteita ovat autot, pehmolelut, figuurit, pussilakanat, reppu ja muut tarvikkeet.
  

AUTOT JA AJONEUVOT

Ryhmä Hau autot voidaan jakaa eri ryhmiin:

Pikkuautot ovat metallirunkoisia, pituudeltaan noin 7 cm ja sopivat sarjan autoratoihin. Niitä voi hankkia joko yksitellen tai kuuden auton pakkauksessa. Erilaisia versioita pikkuautoista on monia ja lajitelma vaihtuu usein. Hintaluokka noin 7-8 €/kpl.

Perusautot, basic ajoneuvot ovat kaikkein suosituimpia. Niitä on valmistettu jo vuosia ja vaihtuvilla teemoilla. Materiaali on muovia ja pituudet 15 - 20 cm. Erikoismalleissa voi olla valot, äänet tai vetävät renkaat. Hintaluokka 20-30 €.   

Suuret ajoneuvot, joista suosituimpia ovat rekka. Lisäksi on suuri Sampan paloauto, Rollen rekka ja Vainun poliisiauto.

Muuntautuvat ajoneuvot ovat myös hauskoja vaihtoehtoja.   

Kauko-ohjattavia ovat Sampan paloauto ja Vainun poliisiauto tai moottoripyörä. 

PEHMOLELUT

Ryhmä Hau pehmolelut

Pehmoleluja ei voi olla koskaan liikaa ja ne ovat aina toivottuja lahjoja. Koot ovat unileluksi mainiot 12-18 cm, leikkeihin sopivat 24-28 cm ja suuret halattavat noin 37-50 cm. Hahmot ovat pääosin samat kuin autoissa. Hintaluokka 15-25 €.

SUURET LELUT

Torneja ovat uudemmat noin 75 cm korkeat ja perinteinen pienempi vahtitorni eri muunnoksineen.

Suuret autot, lentokoneet ja autoradat ovat joulun ajan suosikkeja. Niiden valikoima vaihtelee.

PEHMEÄT PAKETIT

Pussilakanat ja aluslakanat ovat mukavia hyötylahjoja ja saavat usein nukkumaan menon sujumaan helpommin. Kokoja ovat 135x100 cm, 140x100 cm, 200x140 cm, 200x150 cm tai 210x150 cm. On tärkeää että varmistat saajalla olevan valmiina sopivan kokoisen peiton tai sen voi myös hankia erikseen. 

Pussilakanoiden saatavuus vaihtelee paljon, sillä tyypillisesti niitä valmistetaan vain yksi erä vuodessa/ malli. Materiaali on useimmiten luonnonkuitua eli puuvillaa. Hintaluokka on 19-35 €.

Ryhmä Hau pussilakanat

Pyyheliinat ovat käytetyimpiä lahjatuotteita. Hauskalla kuvalla varustettu pyyhe tekee iltapesusta kivan tapahtuman. Puuvillainen pyyheliina imee hyvin vettä ja on miellyttävä ihoa vasten. Polyesteri taas ei ime paljoa vettä ja kuivuu nopeasti esimerkiksi harrastusten jälkeen. Hintaluokka 10-15 €.

Peitot ovat tarpeellisia lastentarvikkeita. Ryhmä Hau huovat ovat pehmeitä ja niitä on kahta kokoa. Noin 140x100 cm ja 200x150 cm. Ne voi myös laittaa sopivan kokoisen pussilakanan sisään. 

Saatavilla on myös makuupusseja, ne sopivat vaikka kyläilyyn, mökille tai mukaan matkalle. Koko on 140x70 cm.

Reput voidaan jakaa kokonsa puolesta 28-32 cm kerhoreppuihin tai 37-40 cm koulureppuihin. Päiväkotiin valitaan usein suurempi reppu, jota säilytetään naulakossa varavaatteiden kanssa.


Top 5 Ryhmä Hau lelut joita lapset rakastavat

Vaihtoehtoja ei ole pulaa, kun on kyse Ryhmä Hau leluista, mutta parhaiden lelujen löytäminen voi olla haastavaa. Siksi olemme koonneet luettelon parhaista saatavilla olevista Ryhmä Hau leluista, jotta voit tehdä lapselle oikean valinnan.

1. Ryhmä Hau Riku ja mönkijä: Tämä ajoneuvo on täydellinen lapsille, jotka haluavat auttaa pentuja pelastamaan muiden päivän. Leikissä Riku voi vaikka jakaa tehtävät ja ohjeet pennuille.

2. Ryhmä Hau Halti ja ajoneuvo: Lumikissa kulkee leikeissä vaivattomasti lumessa ja Halti tykkää toimia ulkona kylmässä.

3. Ryhmä Hau Rekat: Vuoden 2022 uusi lelusarja, jossa on eri hahmoille omat rekat toimintoineen. Niitä on monen kokoisia ja lisäksi sarjaan kuuluu myös pehmolelut. Näissä rekoissa ovat työkalut, joita pennut tarvitsevat tehtävien hoitamiseen, lapset rakastavat nähdä ne toiminnassa.

Rekat ovat laadukkaasti tehtyjä ja kestäviä, joten vanhemmat voivat hyvillä mielin ostaa niitä lapsilleen. Eivätkä ne ole vain pojille, myös tytöt tykkäävät leikkiä niillä!

4. Ryhmä Hau Kissat: Suloiset ja viekkaat kissahahmot ovat myös suosittuja. Jokaisella neljällä kissalla on oma ajoneuvonsa ja hahmot ovat saatavana myös figuurina tai pehmoleluna. Ryhmä Hau Kissoilla on monia samoja ominaisuuksia kuin sarjan koirilla, kuten uskollisuus, älykkyys sekä vahva motivaatio.

5. Toma hahmo ja ajoneuvot: Nämä lelut sopivat lapsille, jotka haluavat auttaa Tomaa (Zuma) pelastamaan päivän maalla tai vedessä. Mukana tulee hänen ilmatyynyalusajoneuvonsa ja pentuhahmonsa, leikissä voi olla paljon tapahtumia Toman pelastaessa hädässä olevia eläimiä.

Ryhmä Hau eli Paw Patrol on suosittu lasten tv-sarja, joka kertoo sankarillisista koiranpennuista, jotka tekevät yhteistyötä suojellakseen kaupunkiaan. Ohjelma on täynnä seikkailuja, huumoria ja ystävyyttä, eikä ihme, että lapset rakastavat sitä. Ryhmä Hau lelut ovat täydellinen tapa viihdyttää lapsia jopa tuntikausia.

Halailusta pitäville lapsille on tarjolla useita suloisia Ryhmä Hau pehmoleluja. Jokaisella pennulla on oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa, ja lapset rakastavat leikkiä suosikkihahmonsa kanssa. Saatavilla on myös monia hauskoja Ryhmä Hau aiheisia palapelejä. Ne ovat loistavia lahjoja syntymäpäiville tai juhlapyhiksi.

Olivatpa lapsen kiinnostuksen kohteet mitä tahansa, meiltä löytyy varmasti Ryhmä Hau lelu, josta hän tulee pitämään. Nämä lelut tarjoavat varmasti tuntikausia hauskaa puuhaa ja naurua.

Tässä on luettelo suosituista leluista, joita voit ostaa edullisesti verkkokaupastamme:

1. Sampan paloautot - Nämä lelut ovat yksi suosituimmista leluista. Ne sopivat lapsille, jotka rakastavat leikkiä paloautoilla.

2. Kaja lelut sopivat lapsille, jotka rakastavat leikkiä tyttökoirilla sekä helikoptereilla.
 
3. Rekku lelut ovat täydellisiä lapsille, jotka haluavat tukea ympäristön auttamista leikin avulla. Niiden mukana on usein kierrätysastia ja Rekku hahmo, jonka avulla lapsi voi opettaa leikissä muille pennuille kierrätystä.

4. Toma lelut ovat mainioita lapsille, jotka haluavat että leikkiin sisältyy liikkumista ja pelastustehtäviä esimerkiksi vedessä.
 
5. Vainu lelut kiinnostavat erityisesti lapsia, jotka tykkäävät poliisileikeistä.

Ryhmä Hau autot ja ajoneuvot ovat täydellinen  tapa saada lapsen suosikkihahmot tulemaan pois tv-ruudulta heidän käsiinsä. Autot ovat erittäin yksityiskohtaisia ja niitä on saatavana useissa eri sarjoissa, joten löydät meiltä täydellisen auton pienelle Ryhmä Hau fanille. Autot ovat loistava lahja mihin tahansa tilaisuuteen. Etsitpä sitten syntymäpäivälahjaa, joululahjaa tai vain hauskaa yllätystä, Ryhmä Hau autot miellyttävät varmasti.

Ryhmä Hau hahmot ja animaatio

Ryhmä Hau eli Paw Patrol on Keith Chapmanin luoma amerikkalainen animaatiosarja. Sen tuottaa Spin Master Entertainment yhdessä TVOntario ja Nickelodeonin kanssa.

Sarja kertoo 10-vuotiaan Rikun (Ryder) johtamasta kuuden sankarillisen koiranpennun ryhmästä, joka suojelee  Jännälahden (Adventure Bayn) kaupunkia erilaisilta hätätilanteilta. Olipa kyse sitten kissanpentujen pelastamisesta puista, varkaiden pysäyttämisestä tai kadonneiden esineiden etsimisestä.
 
Tassupartio toimii yhdessä vaarallisissa pelastustehtävissä muita suojellakseen ja opettaa samalla lapsille, miten ongelmia ratkaistaan hyvän tiimityön avulla.

Toivotamme kaikille hauskoja hetkiä Ryhmä Hau lelujen parissa.